Μερικές εύκολες αλλαγές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ελαττωθεί η "ενοχλητική" κυτταρίτιδα είναι

 

 

 

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αφιερώνει αρκετό χρόνο σε προσπάθειες απώλειας βάρους συχνά επικεντρωμένου σε συγκεκριμένα επίμαχα σημεία τα οποία είναι για τους άντρες στην περιοχή της κοιλιακής χώρας και για τις γυναίκες συνήθως στους μηρούς, στα γνωστά σε όλους "ψωμάκια".

 


Η διατροφή σου όσο και αν δεν το πιστέυεις αντικατοπτρίζει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή!
Κάνε τώρα την αρχή για ένα όμορφο σώμα, υγιές δέρμα, καλή διάθεση και υγεία!

 

 

you can change your lifeΕίναι ένα απογοητευτικό γεγονός.
Όσο πλησιάζετε το στόχο, η απώλεια βάρους γίνεται δυσκολότερη. Υπάρχουν τρεις λόγοι - αλλά και τρεις λύσεις. Χρειάζεστε λιγότερες θερμίδες
Το λεπτότερο σώμα σας χρειάζεται πια λιγότερη ενέργεια.   Και τα στοιχεία δείχνουν ότι οι άνθρωποι που έχουν χάσει κιλά χρειάζονται 20% θερμίδες για να διατηρήσουν το βάρος τους από αυτούς που δεν έχουν χάσει.

weight loss2Αν κάθε κιλό σωματικού λίπους αντιστοιχεί σε 3.500 θερμίδες, θα πρέπει να καταναλώσετε 14.000 θερμίδες για να φτάσετε το στόχο σου. Αν και ακούγεται αδύνατο, γίνεται εύκολα εφικτό αν κάνετε μικρά βήματα - μειώνοντας περίπου 300 θερμίδες την ημέρα. Δοκιμάστε αυτούς τις μικρές καθημερινές αλλαγές για να φτάσετε στο στόχο σας σύντομα.

obesityΑν η τελευταία φορά που διατήρησατε το ιδανικό σας βάρος ήταν στο λύκειο, πρέπει να κάνετε έναν έλεγχο.

Ο λόγος που αποτυγχάνει μια δίαιτα είναι συχνά ο καθορισμός πολύ χαμηλού βάρους ως στόχο. Θέτοντας μεγαλεπήβολους στόχους, μπορεί να απογοητευτείτε και να ξανακυλήσετε. Σιγουρευτείτε πρώτα ότι ο στόχος σας δε θα σας βάλει στην ελλιποβαρή κατηγορία.

weight loss 3Σιχαίνεστε τις δίαιτες; Δεν μπορείτε με τίποτα να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, ούτε βέβαια να στερηθείτε αγαπημένες, αλλά παχυντικές απολαύσεις όπως τα γλυκά και οι πίτσες; Κανένα πρόβλημα! Καθιερώστε «τα σαββατοκύριακα της αμαρτίας» και η ζωή σας θα αλλάξει, μαζί φυσικά με την ένδειξη της ζυγαριά σας!

Η Ψυχολογία του ατόμου αποτελεί έναν συνεχώς εξελισσόμενο επιστημονικό κλάδο με ποικίλες συνδυαστικές θεωρίες, ισχυρώς αποδεδειγμένα συμπεράσματα και πολλαπλές πειραματικές μεθόδους.  Ακόμα και για τον απλό καθημερινό άνθρωπο όμως, είναι ευνόητη και καθόλα ουσιαστική η άποψη ότι ο ψυχολογικός παράγοντας φέρει μεγάλη σπουδαιότητα όχι μόνο για την ισορροπημένη πνευματικότητα του αλλά και για τις εκφάνσεις της εξωτερικής του συμπεριφοράς.

weigh foodΑναρωτιέστε μήπως οι μερίδες στα εστιατόρια προορίζονται για παιδία?

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για νέο διατροφικό concept που φροντίζει για τη σιλουέτα και την υγεία σaw. Εννοείται πως η ποσότητα του φαγητού που καταναλώνουμε σχετίζεται με το πρόβλημα της παχυσαρκίας: π.χ., από τελευταίες μελέτες στις ΗΠΑ φαίνεται πως η υπερβολικά μεγάλη μερίδα παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο με την ποιότητα των φαγητών fast food, όταν πρόκειται για την πρόκληση της παχυσαρκίας.

noua-lemonatoΦιλετάκια μοσχαρίσια απαλλαγμένα από το λίπος μα όχι από τη γεύση!

Υλικά για 4 μερίδες
1 κιλό κρέας νουά
4 κουταλιές  σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας βούτυρο γάλακτος
½ ποτήρι του κρασιού κρασί
1 κρεμμύδι ολόκληρο
1 καρότο