pasta with salmonΤέλειο πιάτο για τους λάτρεις της μακαρονάδας!
Υλικά
200γρ βίδες ολικής αλέσεως
100γρ σολωμό καπνιστό
100γρ γιαούρτι 2%
½ λεμόνι
1 καυτερή πιπερίτσα
1κ.σ άνηθο
1κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι

 

Εκτέλεση
Βράστε τις βίδες al dente σε άφθονο νερό με αλάτι πλούσιο σε κάλιο.
Ψιλοκόψτε το σολωμό, τον άνιθο & την πιπερίτσα & ξύστε τη φλούδα του λεμονιού.
Σε ένα βαθύ τηγάνι προσθέστε το ελαιόλαδο με λίγο νερό & στη συνέχεια το μείγμα του σολωμού με τα αρωματικά.
Μόλις ζεσταθεί προσθέστε τα μακαρόνια & το γιαούρτι & αναδέψτε ελαφριά.